Информације о упису

Дизајн индустријских производа

Информације о упису

Добродошли на упис у Београдску политехнику!

,,Приручником за полагање пријемног испита" се упознајте са тестом општег образовања, цртањем, тестом склоности и способности који се полажу за упис на студијске програме на Одељењу за дизајн, као и са математиком, хемијом, биологијом и информатиком који се полажу за студијске смерове на Одељењу за технологије.
У ,,Приручнику" се налазе и смернице за припрему за полагање Општег теста познавања струке за упис на специјалистичке струковне студије.

Студентима који упишу студијске програме Безбедност и здравље на раду, Графичка технологија, Менаџмент квалитетом, Рециклажне технологије и Заштита животне средине, препоручујемо да присуствују бесплатној припрменој настави из физике, хемије и математике, како би лакше пратили наставу и успешније положили испите. Припремна настава почиње средином септембра. Додатне информације можете добити код проф Доминик Бркић путем електронске поште: dbrkic@politehnika.edu.rs

Врата наше школе су отворена за ваша питања и консултације у згради школе, ул. Катарине Амброзић бр. 3 на Звездари (обратити се помоћнику секретара Школе, г-ђи Нађи Ђорђевић).

Све додатне информације у вези уписа студената можете добити и контактирањем Уписне комисије путем електронске поште: vradivojevic@politehnika.edu.rs и ndjordjevic@politehnika.edu.rs

Постани студент генерације академаца који су се одшколовали код нас и од којих је 84,7% данас запослено! Постани струковни инжењер, струковни дизајнер или специјалиста!

Kатарине Амброзић 5, тел: (011) 26 33 127

Катарине Амброзић 3, тел: (011) 64 10 990

жиро рачун: 840-1854666-50

© BeoPoli Team 2017