Пријемни испит

Концепт и карактер дизајн

Полагање пријемног испита

Пријемни испит за упис на студијске програме основних струковних студија из техничко-технолошких области (Безбедност и здравље на раду, Графичко инжењерство, Заштита животне средине, Рециклажне технологије, Менаџмент квалитетом) подразумева: 

- Тест општег образовања ИЛИ тест из математике ( кандидати бирају по жељи који од ова два теста ће полагати)


Пријемни испит за упис на студијске програме основних струковних студија Графички дизајн, Дизајн индустријских производа, Дизајн ентеријера и  Модни дизајн производа од коже подразумева: 

- Тест општег образовања,
- Цртање и
- Тест склоности и способности

Пријемни испит за упис на студијски програм основних струковних студија Концепт и карактер дизајн подразумева: 

- Тест општег образовања и
- Цртање


Овде су наведени предмети који се полажу на пријемном испиту. Кликом на предмет са стране ће вам се отворити „Приручник за полагање пријемног испита“ где можете пронаћи детаљнији опис сваког предмета који се полаже. У „Приручнику“ је наведен и број бодова који сваки предмет појединачно носи, као и шта вам је све од прибора потребано за полагање пријемног испита. У „Приручнику“ смо вам обезбедили и примере задатака за поједине предмете, сличне онима који вас очекују на пријемном испиту, како би вам припрема била што боља.

Пријемни испит се полаже у терминима и на начин који је дат у „Конкурсу за упис“ који можете пронаћи у овом делу сајта под секцијом „Информације о упису“. Дати „Конкурс за упис“ ће бити објављиван и доступан у време организовања уписних рокова.

Катарине Амброзић 3, тел: (011) 64 10 990

Kатарине Амброзић 5, тел: (011) 26 33 127

жиро рачун: 840-2118666-55

info@atssb.edu.rs

© BeoPoli Team 2017